Conducerea echipei FCM Târgu Mureş spune că nu e dispusă să plătească amenda dată de Comisia de Disciplină a LPF în urma incidentelor din finalul meciului cu Gaz Metan, atunci când medieşeanul Pârvulescu a fost agresat de un om de oridine.

Clubul FCM Târgu Mureş a cerut firmei de pază care a asigurat ordinea la meciul cu Gaz Metan să plătească amenda de 10.000 de lei, dictată de LPF. Clubul mureşan a ameninţat că va rezilia contractul cu firma de pază în cazul în care aceasta nu va plăti.

“Amenda pe care a primit-o clubul trebuie plătită de societatea de pază, urmând ca într-un termen de 30 de zile, dacă societatea va plăti acea amendă, să mai facă paza la stadion. Iar dacă nu o va achita, vom recupera banii de la societate în instanţă, urmând să se rezilieze contractul”, a spus Maior.

Pârvulescu ar fi făcut gesturi obscene către public

Referitor la incidentul care a dus la aplicarea amenzii, Maior a spus că nu a fost normal comportamentul jucătorului de la Gaz Metan Mediaş, care a reclamat că a fost agresat, existând înregistrări care arată că acesta a făcut semne obscene tribunei.

“Nu poţi să controlezi 4.000 de oameni să se ridice împotriva jucătorului decât dacă acesta i-a înjurat sau le-a spus ceva frumos. Reprezentanţii societăţii de pază l-au poftit să iasă afară din teren, să nu mai agite spectatorii”, a spus Maior.